Om meg

Mitt navn er Jens Fossum og jeg skrev denne bloggen mens jeg utdannet meg til å bli gestaltterapeut i tidsrommet 2010-2014. Jeg er godkjent gestaltterapeut og har praktisert på Din Klinikk i Strømmen siden August 2012.

Å ta en utdanning i voksen alder er en utfordring, spesielt med familie og en jobb som krever relativt mye. Jeg hadde gått i lengre tid og fundert på om jeg skulle ta en utdannelse og tenkte mye på ulike scenarioer og muligheter som jeg hadde. Jeg hadde gode erfaringer med ulike gestaltterapeuter og tok med meg samboeren min til en informasjonskveld på NGI på våren 2010.  Vi ventet tvillinger og jeg var usikker om dette ville la seg kombinere, men søkte og kom inn på studiet. Studiet går over 4 år og er et deltidsstudium. NGI er en godkjent høgskole, så det er mulig å benytte studielån fra Lånekassen til å finansiere studiet.

Jeg ble ferdigutdannet i juni 2014.

Opprinnelig har jeg en utdannelse som lydtekniker, det er en utdannelse som jeg ikke har brukt aktivt da hovedvekten av min arbeidserfaring har vært innen salg. Høsten 2014 startet jeg også en videreutdanning innen Ledelse på Handelshøyskolen BI.

Til vanlig jobber jeg som salgsleder i et av verdens største IT selskap som heter CGI.

Bor på Lørenskog sammen med min samboer som jeg har tvillinger med og en datter fra et tidligere samboerskap som jeg har 50% av tiden. Min første kontakt med gestaltterapi var igjennom parterapi.

Send meg gjerne en e-post hvis du har spørsmål på: gestalt@terapeut1.no eller ring meg på 470 34 200.

Følg meg også på Twitter: jensmontgomery

Se også min nye nettside:www.terapeut1.no